Acasă » Stiri » Moș Crăciun pentru copiii din localitate. 25 de cupluri vor fi premiate pentru NUNTA DE AUR

Moș Crăciun pentru copiii din localitate. 25 de cupluri vor fi premiate pentru NUNTA DE AUR

Bucurie mare pentru copiii din comuna Moțca. Primarul Constantin Serioja Hobincă va îmbrăca și în acest an haina lui Moș Crăciun. 625 de prichindei vor primi pachete în valoare de 40 lei/copil. Potrivit edilului șef, cadourile vor conține dulciuri în speranța că vor aduce un zâmbet pe chipul micuților. Totodată, cuplurile care au împlinit 50 ani de căsnicie vor fi premiate cu flori, șampanie, tort și câte o sumă simbolică de bani.

„Pentru nunta de aur avem 25 de familii care, conform tradiției deja împământenite, vor primi 400 de lei de fiecare cuplu, diplome șampanie, tort, cutii cu prăjituri, cutii cu bomboane de ciocolată, calendare, agende și pixuri personalizate dar și câte un buchet de flori. Având în vedere restricțiile impuse de starea de alertă, produsele vor fi înmânate cetățenilor de către funcționarii din primărie fiecărui cuplu. Cadourile de Moș Crăciun vor fi dăruite de cadrele didactice copiilor”, a declarat primarul comunei Moțca, Constantin Serioja Hobincă.

De menționat faptul că până la data de 22 decembrie cele 25 de cupluri vor fi premiate în timp ce micuții din comună vor primi cadourile până cel târziu 17 decembrie.

sursa: JurnalulRegional.ro


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Modificare Dimensiune Font
Contrast Mare