Acasă » Termeni si Conditii

Termeni si Conditii

Termeni si Conditii de utilizare a website-ului https://comunamotca.ro

Ca orice comunitate care se guvernează după anumite reguli, utilizatorii acestui site trebuie să respecte regulile comunităţii unde ajung şi nu cele ale comunităţii de unde sosesc. Astfel, ne aşteptăm ca vizitatorii site-ului nostru să respecte regulile comunităţii Primaria Comunei Motca, judetul Iasi denumită în continuare Primaria Comunei Motca, judetul Iasi.

Primaria Comunei Motca, judetul Iasi este o societate organizată și care funcționează în conformitate cu legile din România, cu sediul în Iasi, loc. Motca, Sat Motca, DN 28 A, înregistrată la Registrul Comerțului sub Legea nr 215/2001, cod unic de înregistrare/cod 4541351.

Site-ul https://comunamotca.ro este administrat de Primaria Comunei Motca si are ca scop prezentarea comunei.
Prin utilizarea acestui website se consideră că acceptaţi în mod automat termenii şi condiţiile prezentate pe această pagină cat si cu conditiile de Prelucrare a datelor cu caracter personal si Politica de utilizare Cookie. În caz contrar, este dreptul dumneavoastră de a înceta navigarea paginilor de Internet de la adresa Primaria Comunei Motca.

Orice vizitator foloseste site-ul pe riscul propriu, iar termenii şi condiţiile sunt aplicabile pentru orice site deţinut de Primaria Comunei Motca.

  1. Drepturi de autor. Toate materialele prezentate pe acest site sunt proprietatea Primaria Comunei Motcaşi nu pot fi copiate, reproduse, modificate, transmise, distribuite, vandute sau folosite în scop comercial fără acordul scris, în prealabil, al Primaria Comunei Motca. Utilizatorii au dreptul de a distrubui conţinut pe reţele sociale sau alte site-uri în scopul recomandării sau promovarii web site-ului, fără a altera conţinutul, prin link-uri catre paginile site-ului nostru. Totuşi, dacă contextul în care sunt făcute aceste direcţionări contravine politicilor Primaria Comunei Motcasau aduc un prejudiciu imaginii Primaria Comunei Motca, ne rezervăm dreptul de a solicita eliminarea linkurilor respective, iar utilizatorul are obligatia de a şterge linkurile respective în termen de 48 de ore de la solicitare.
  2. Informaţiile, comentariile şi comunicatele de pe Primaria Comunei Motca nu constituie consultanţă pentru investiţii, recomandări de tranzactii sau oferte de vanzare concrete şi pot fi retrase sau modificate fără notificare în prealabil.
  3. Primaria Comunei Motca nu răspunde de conţinutul grafic sau contextual al site-urilor din portofoliu sau site-urilor partenere. Site-urile din portofoliu pot fi modificate, şterse ori înlocuite fără notificare şi nu vor reprezenta în toate cazurile calitatea lucrarilor Primaria Comunei Motca.
  4. Primaria Comunei Motca are dreptul de a refuza cereri care contravin politicii companiei sau legislaţiei în vigoare. Serviciile şi preţurile afişate nu sunt cu titlu de garanţie pentru orice cerere venita din partea utilizatorilor.
  5. Primaria Comunei Motca nu este responsabil, în nici un caz, pentru daune care ar putea rezulta din erori sau lipsa de acuratete a unor materiale de pe acest website.
  6. Informaţiile pe care utilizatorul le furnizează, fie ele informaţii explicite sau informaţii cu caracter statistic, se supun regulilor de confidenţialitate.
  7. Primaria Comunei Motca nu poate fi făcut răspunzător pentru eventualele greşeli apărute pe site sau pentru orice daune care ar putea apărea de pe urma acestora. În orice caz, semnalarea lor este foarte apreciată de echipa Primaria Comunei Motca.
  8. Primaria Comunei Motca nu poate garanta că mesajele trimise catre Primaria Comunei Motca vor fi primite în forma iniţială sau ca mesajul va ramane confidenţial în timpul transmiterii.
  9. Politica de confidenţialitate. Vă rugăm să accesaţi şi să citiţi şi secţiunea Politica de confidenţialitatedeoarece se aplică vizitei pe acest site.
  10. Site-ul conţine link-uri catre alte site-uri. Primaria Comunei Motca nu este răspunzător pentru conţinutul acestor site-uri, în cazul în care acele site-uri nu funcţionează corect ori sunt încărcate de malware. În orice caz, semnalarea acestor situaţii este foarte apreciată de echipa Primaria Comunei Motca.

Ultima actualizare: 05.06.2019

Termeni si conditii de utilizare / Prelucrarea datelor cu caracter personal / Politica de utilizare Cookie

Modificare Dimensiune Font
Contrast Mare