Acasă » Stiri » Două noi proiecte aprobate prin PNRR pentru comuna Moțca

Două noi proiecte aprobate prin PNRR pentru comuna Moțca

Primăria Comunei Moțca va implementa încă două proiecte prin fonduri europene. Amenajare piste pentru biciclete și extindere sistem de supraveghere video sunt alte două obiective atinse de conducerea administrativă.Primarul Constantin Serioja Hobincă a susținut faptul că cele două planuri atinse au fost admise spre finanțare prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Valoarea financiară este una importantă, 1.487.935,30 lei respectiv 702.961,56 lei, ambele cu TVA.

„Câteodată nu avem timp să ne bucurăm prea mult sau pe măsura importanței veștilor, fiindcă noi nu ne facem că muncim, chiar ne străduim și de demult chiar, încercăm să facem cunoscute roadele muncii noastre. Într-adevăr erau și încă mai sunt multe de făcut într-o comuna “grea” fiindcă așa o califică cei care ne calcă pragul pe diferite domenii. Mai am de demonstrat încă multe lucruri și toate se leagă de un singur lucru… Astăzi, ca să continuăm seria veștilor bune, încă două proiecte au fost aprobate prin PNRR.AMENAJARE PISTE PENTRU BICICLETE PE STRADA MOLDOVEI DIN COMUNA MOȚCA, JUDEȚUL IAȘI = 1.487.935,30 lei cu tot cu tva și EXTINDERE SISTEM SUPRAVEGHERE VIDEO IN COMUNA MOȚCA, JUDEȚUL IAȘI = 702.961,56 lei cu tot cu tva”, precizează primarul într-o postare.

Amintim faptul că luna trecută a fost aprobată finanțarea europeană în sumă de 2.747.759,58 lei pentru consolidarea seismică a clădirii Școala Veche Moțca cât și renovarea energetică a acesteia.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *