Acasă » Stiri » Compania Nationala de Investitii a emis ordinul de incepere a lucrarilor la sala de sport cu 180 de locuri din comuna Motca! Vom putea realiza extinderea retelei de canalizare in satul Boureni

Compania Nationala de Investitii a emis ordinul de incepere a lucrarilor la sala de sport cu 180 de locuri din comuna Motca! Vom putea realiza extinderea retelei de canalizare in satul Boureni

Încă două vești bune vă oferim astăzi:

1. COMPANIA NAȚIONALĂ DE INVESTIȚII a emis Ordinul de începere pentru Obiectivul „CONSTRUIRE SALĂ DE SPORT CU TRIBUNĂ DE 180 DE LOCURI, SAT MOȚCA, COMUNA MOȚCA, JUDEȚUL IAȘI”

2. ARSACIS A COMUNICAT LISTA AGLOMERĂRILOR – ANEXA 6, PNRR C1 urmare a demersului făcut la Ministerul Mediului prin care satul BOURENI a fost inclus în AGLOMERAREA MOȚCA și de-acum pot fi solicitate extinderi de canalizare pentru suprafața de 8416m pt a finaliza canalizarea pentru întreaga comună (în afara celor 6902 m pe POIM) pentru a finaliza toată această utilitate. Altfel se putea doar extindere pe Satul Moţca cu numai 3525 m.

Multumesc tuturor colaboratorilor și întregii echipe de specialitate a primarului comunei Motca!Aș dori să vă „plictisesc” zilnic cu astfel de știri bune.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *