Acasă » Primaria Motca

Primaria Motca

Conducerea primariei MOTCA

Primar Constantin Serioja Hobinca

Primul gospodar al comunei Motca se afla la al treilea mandat ca primar. Incepand cu anul 2012 fata comunei Motca s-a schimbat radical. Va invitam sa vizualizati activitatea primarului Constantin Serioja Hobinca.


(Click ) CV-ul primarului
(Click ) Atributiile primarului

Mesajul Primarului Constantin Serioja Hobinca

Am preluat mandatul de primar al Comunei Motca in iulie 2012, hotarat sa reprezint cat mai bine interesele si nevoile oamenilor, sa transform Motca intr-o localitate prospera si moderna.

Inca din Campania electorala, am afirmat ca nu fac promisiuni irealizabile si ca toata activitatea mea va avea ca prioritati, recladirea unei administratii bazate pe respectarea legii, respectul fata de cetatea, o buna gestionare a banului public, atragere de finantare europeana ca singura masura care poate duce la dezvoltarea si modernizarea comunei Motca.


Viceprimar CÎMPEANU ION DANIEL

Viceprimarul CÎMPEANU ION DANIEL contribuie la dezvoltarea durabila a comunitatii. Impreuna cu primarul Hobinca si consilierii locali fac echipa pentru dezvoltarea comunei Motca.

(Click ) CV-ul viceprimarului
(Click ) Atributiile viceprimarului

Secretar Miron Florin

Avand in spate ani buni de expierenta, secretarul Consiliului Local al comunei Motca, Miron Florin, se ocupa de legalitatea activitatii primariei Motca si a Consiliului Local Motca.


(Click ) CV-ul secretarului F. Miron

(Click ) Atributiile secretarului F. Miron

REGULAMENT CONSILIUL LOCAL MOTCA (descarca aici)

Organigrama noua Primaria Comunei Motca